Hem / Femistina Plus vid Urinvägsbesvär – provgrupp

Vill du vara med och utvärdera Femistina Plus?

Vi söker kvinnor med återkommande urinvägsbesvär som kan tänka sig att prova och utvärdera vår produkt Femistina Plus.

Femistina Plus (kosttillskott) är avsedd för kvinnor med återkommande (eller för första gången) urinvägsbesvär. Det finns idag på marknaden och går att köpa på apotek och utvalda hälsokostbutiker.

Förpackning Femistina Plus vid urinvägsbesvär.

Femistina Plus är ett utmärkt alternativ till exempelvis tranbär. Femistina Plus tas som en enkel kur i 10 dagar och går att upprepa för att förebygga återkommande besvär.

Femistina Plus är godkänd och har genomgått de kontroller som görs av svenska myndigheter och apotek för att fastställa kvalitet och säkerhet.

Klicka här för att läsa mer om hur Femistina Plus fungerar och vad det innehåller.

Vad innebär det att vara med i provgruppen?

Du som kommer med i gruppen får helt kostnadsfritt 1 förpackning (1 kur) Femistina Plus. Du får även fylla i ett frågeformulär som du får hemskickat tillsammans med förpackningarna.

Efter provperioden skickar du tillbaka det ifyllda frågeformuläret i ett förfrankerat kuvert som vi skickar med. Det innebär inga andra åtaganden eller ytterligare kostnader. Du binder inte upp dig till att köpa fler förpackningar.

Dina svar kommer att kunna användas av Nordic Consumer Health AB i syfte att marknadsföra Femistina Plus, du kommer att vara helt anonym. I frågeformuläret får du ange om vi kan använda dina initialer.

Är du intresserad av att vara med i provgruppen?

Skicka ett mail till info@consumerhealth.se med samtliga dessa uppgifter:

  1. Får du återkommande urinvägsbesvär? (ja eller nej)
  2. Förnamn och efternamn
  3. Gatuadress
  4. Postnummer och postadress

Vad händer efter att du skickat mailet?

Vi hör av oss inom några dagar och meddelar om du kommit med eller inte.

OBS! titta i din skräppost om du saknar svar från oss. Svaret kommer från info@consumerhealth.se , det kan stå info som avsändare.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att maila till info@consumerhealth.se så får du svar så snart som möjligt.

 

Vi ser fram mot din ansökan och önskar dig en fortsatt fin dag!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå