Hem / Omdömen Femistina Plus

Omdömen från kvinnor som tar Femistina Plus

Här har vi samlat omdömen från kvinnor som har testat och använder Femistina Plus. Vill du själv dela med dig så är du varmt välkommen att höra av dig, din åsikt är viktig för oss! Här finns kontaktformuläret.

Efter att ha provat det mesta inom sortimentet för urinvägarna var Femistina Plus lösningen för mig.

NL

Efter att ha ätit Femistina Plus kissar jag som vanligt och behöver inte gå upp på natten. Jätteroligt, jag har nu köpt en till förpackning.

ÅL

Jag har tagit Femistina Plus i några månader. Provat allt men bara Femistina Plus är bra.

Tina

Jag tar Femistina Plus regelbundet.

Tine

Jag kommer absolut att köpa Femistina igen.

NL

Jag är positivt överraskad. Jag har tidigare provat Gevita tranbär på rekommendation men det fungerade inte för mig. Kommer att köpa hem ett paket.

Eftersom att det kändes normalt några dagar efter att jag börjat ta Femistina Plus ska jag fortsätta.

Är 68 år. Femistina Plus är bra, har testat mycket annat i hela mitt liv.

SK

Tycker detta är ett naturligt och bra.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå