Hem / Omdömen Femistina Plus

Omdömen från kvinnor som använder Femistina Plus

Här har vi samlat omdömen från kvinnor som har testat och använder Femistina Plus vid urinvägsbesvär. Vill du själv dela med dig så är du välkommen att höra av dig, din åsikt är viktig för oss! Här finns kontaktformuläret.

Efter att ha provat det mesta inom det receptfria sortimentet för sveda i underlivet vid toabesök var Femistina Plus lösningen för mig.

NL

Efter att ha ätit kuren blev jag helt besvärsfri på alla punkter (kissar ofta, täta trängningar, nattliga toalettbesök). Jätteroligt, jag har nu köpt en till kur för att ha ifall besvären kommer tillbaka.

ÅL

Jag har tagit Femistina Plus i några månader eftersom jag har haft stora problem med urinvägsinfektioner. Provat allt men bara Femistina Plus hjälper mig.

Tina

Jag har nu undvikit att få urinvägsinfektion i 6 månader eftersom jag tar Femistina regelbundet.

Tine

Jag kommer absolut att köpa Femistina igen, om eller när besvären återkommer.

NL

Jag är positivt överraskad. Jag har tidigare provat Gevita tranbär på rekommendation men det fungerade inte för mig. Kommer att köpa hem ett paket och ha till hands när det behövs. Kan jag slippa vänta in läkarbesök och receptutlämning är det guld värt.

Eftersom att det kändes bättre några dagar efter kuren ska jag prova en gång till.

Som förebyggande… Har ätit efter UVI/antibiotika som förebyggande.

Haft återkommande problem i stort sett hela livet. Är 68 år. Denna kuren jag fick testa var bra. Har inga problem just nu.

SK

För att slippa antibiotika.

Tycker detta är ett naturligt och bra alternativ.

Innan: Känsla av att svag ström går igenom urinvägarna. Alltså att det surrar obehagligt. Efter: 0

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå